0765-729.921    |    0763-803.254    |   

Sunteti in cautarea unei case sau orice fel de locuinta de inchiriat sau de vanzare? Doriti sa vindeti sau sa inchiriati? Noi va putem ajuta!

Investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere la ImoBest, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Experienta in domeniu

Oferim consultanta si reprezentare clientilor nostri in toate demersurile unei tranzactii imobiliare

Membri Realtor®

Echipa noastra si-a insusit si respecta codul etic Realtor® si principiile acestuia.

Garantia calitatii

Beneficiezi de reprezentare si promovare imobiliara bazate pe rezultate.

Servicii
O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa.
Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.

Consultanţă în tranzacţii imobiliare
Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Vânzare de proiecte rezidenţiale exclusive
Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Vânzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale
Identificarea potenţialilor clienţi, prezentarea imobilelor şi vânzarea propriu - zisă a acestora. Totul în timp foarte scurt, eficienţa instrumentelor Imobest Imobiliare aducând valoare adăugată şi o viteza mare de rotaţie a produselor.

Inchiriere și administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale şi industriale
Mai mult decât asistenţă. Asistenţă completă şi specializată de gestionare a proprietăţilor indiferent de natura acestora. Soluţii personalizată pentru business şi retail adaptate fiecărui client şi fiecărui produs în parte. Consultanţă atât pentru retaileri, cât şi pentru potenţialii clienţi.

Studii de cercetare și analiză imobiliară
Cu o importantă cotă de piaţă, cu specialişti experimentaţi, orice decizie o veţi lua având un silogism de business complet.

Evaluări imobiliare
Fie teren vacant, fie un imobil cu 10 etaje, specialiştii de la Imobest Imobiliare vor elabora studii şi evaluări pertinente atât în ceea ce priveşte valoarea de piaţă a imobilului, cât şi caracteristicile constructive ale acestuia.

Marketing şi Publicitate Imobiliară
O divizie specializată, cu experienţă probată în marketarea şi promovarea ansamblurilor imobiliare din Constanta. Instrumente proprii, implicare personalizată şi know how. Rezultatele? Excelente.

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre proprietatile noastre va rugam sa ne contactati.