0765-729.921    |    0763-803.254    |   

7 sfaturi cand cauti sa inchiriezi un apartament sau o casa

Atunci cand doriti sa inchiriati un apartament sau o casa, chiar daca apelati la o agentie imobiliara specializata sau nu, este recomandat sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

  1. Zona trebuie sa fie cat mai apropiata de serviciu sau facultate, pentru ca drumul sa fie mai scurt.
  2. Facilitati precum garaj, conexiune buna la internet (daca lucrati de acasa), daca aveti nevoie de conditii specifice.
  3. Fii punctual la intalnirile planificate. Aceasta intalnire de vizionare este primul contact cu un posibil partener.
  4. Fii organizat pentru ca atunci cand cauti o locuinta pentru inchiriat, este posibil sa dai multe telefoane si sa vizitezi multe imobile. Noteaza tot ce discuti in agenda, pentru ca este posibil sa revii cu un telefon sau cu o vizita pentru anumite oferte.
  5. Imbraca-te elegant ca si cand ai merge la un interviu de angajare. Uneori, poti fi in competitie cu alti clienti pentru acelasi apartament, iar daca iti place si ti-l doresti, ai putea avea un avantaj.
  6. Mergi la vizionare cu bani in buzunar. Trebuie sa aveti pregatita o suma pentru avans sau pentru garantie in permanenta cu dumneavoastra atunci cand porniti la vanatoarea de apartamente. Nu sunt putine cazurile in care tranzactiile au picat datorita indeciziei chiriasilor.
  7. Nu te descuraja! O locuinta buna de inchiriat, uneori, e greu de gasit si merita orice efort. Daca ai pierdut o ocazie, se vor mai ivi si altele, asa ca trebuie sa-ti pastrezi pozitivismul si sa pui mana pe telefon din nou.